admin
11185 Articles0 Comments

Eni Koçi shkëlqen në rrezet e diellit

Shumë fytyra publike, kanë vendosur që këto ditë t’iu ikin temperaturave të ulëta, duke zgjedhur destinacionet më të frekuentuara, dhe më të ngrohta. Ndër ta, janë edhe çifti më i “ri” i estradës, Gen…

Vazhdon greva e kirurgëve në QKUK

Edhe sot po vazhdon greva e kirurgëve në QKUK. Arbër Morina, përfaqësues i Kolegjiumit të Kirurgëve, tha se do të vazhdojë greva e kirurgëve në QKUK dhe nuk do të ndërpritet derisa institucionet gjegj…