ALF Security Alarm

Kompania ALF-ENG ALF Engineering është biznes më përvojë pune më shumë se 30 vjeqare në instalime elektrike civile dhe industriale. Aktualishtë ALF enegineering ofron produkte dhe shërbime elektrotekn…

Lista serbe del nga Qeveria e Kosovës

Lista Serbe do të largohet nga qeveria e Kosovës dhe do të fillojë të formojë Asociacionin e Komunave Serbe në Kosovë, në fillim të muajit të ardhshëm. Kështu, siç shkruajnë mediat serbe, përcjell Tel…