Buka shtrenjtohet edhe në Skenderaj

mimi i bukës është rritur në 0,40 cent edhe në komunën e Skenderajt, ku përveç bukës rritje të çmimit ka pasur edhe në byrek që me çmim të tanishëm është bërë 0,80cent. Kallxo.com e ka konfirmuar nga …

ALF Security Alarm

Kompania ALF-ENG ALF Engineering është biznes më përvojë pune më shumë se 30 vjeqare në instalime elektrike civile dhe industriale. Aktualishtë ALF enegineering ofron produkte dhe shërbime elektrotekn…

Të nderuar qytetarë të Skënderajt!

Jemi në një periudhë kur besimi i qytetarëve ndaj institucioneve dhe ndaj përfaqësuesve ka humbur, sepse besimin e tyre e kanë keqpërdorur dhe nëperkëmbur qe 20 vite një shumicë e madhe e klasës polit…