Lajme

Pas vizitës së Kryetari Bekim Jashari dhe asambleistit, Ilir Ejupi fillojn punimet e rrugéve ne fshatrat buzë Qyqavicës

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *